ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2013, ora 12:35

Iasi: Proiectul „Comunitatea Micilor Artisti”, la final

Articol de Madalina Irimia

Fundatia Centrul de Mediere si Securitate Comunitara organizeaza la Ateneul Tatarasi, pe data de 29 noiembrie, intre orele 10.00 si 14.00, evenimentul de inchidere a proiectului „Comunitatea Micilor Artisti” . Proiectul s-a desfasurat in intervalul septembrie - noiembrie 2013 si a fost finantat de catre Consiliul Judetean Iasi, conform prevederilor Legii 350 / 2005. Parteneri in implementare: Consiliul Local Aroneanu, Consiliul Local Dobrovat, Consiliul Local Prisacani.

Scopul acestui proiect a fost formarea a 3 cluburi de activitati creativ - educative: confectionare de papusi bi-ba-bo -- Clubul „Vasilache“ - Aroneanu, educatie prin teatru -- Clubul „Harap Alb“ - Dobrovat si initiere in fotografia artistica -- Clubul „Pink Photographers“ - Prisacani. Au fost selectati 44 de copii, iar activitatea a fost indrumata de experti in domeniile respective si de profesori din cele 3 scoli partenere: Scoala Gimnaziala „Aron Voda” Aroneanu, Scoala Gimnaziala „Stefan cel Mare si Sfant ” Dobrovat si Scoala Gimnaziala Prisacani.

Rezultatele activitatii copiilor la aceste ateliere vor fi prezentate publicului in cadrul spectacolului amintit: un moment - improvizatie de prezentare a papusilor, piesa de teatru „Printul fericit”, adaptare dupa O. Wilde si vernisajul expozitiei de fotografie. Evenimentul reprezinta recunoasterea implicarii elevilor in aceste ateliere, fiind, in acelasi timp, si momentul premierii micilor artisti.

Foto: cresteprinarta.blogspot.com

     
Tag-uri: proiect, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii