A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758569.2965.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Prinsi de politisti dupa ce au furat o borseta in care se aflau 2900 de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-07-2014, ora 17:56

Iasi: Prinsi de politisti dupa ce au furat o borseta in care se aflau 2900 de dolari

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 10 iulie, politistii au fost anuntati de catre un barbat despre faptul ca persoane necunoscute i-au furat o borseta in care avea 2900 de dolari.

Astfel, S. Andrei, de 35 ani, din loc. Braila s-a prezentat la Sectia 3 Politie unde a reclamat faptul ca in ziua de 09.07.2014, in jurul orelor 22:30, de pe tejgheaua unei societati comerciale din mun. Iasi, persoane necunoscute si-au insusit o borseta de culoare neagra, ce continea 2900 dolari, pe care acesta a uitat-o la plecare. Politistii s-au deplasat la fata locului, iar in urma investigatiilor si verificarilor efectuate au fost identificate persoanele banuite de comiterea faptei: G. Cristian, de 21 ani, din Constanta si S. Doina, de 21 ani, din jud. Vaslui. Din cercetari a rezultat ca cele doua persoane, la scurt timp dupa insusirea sumei de bani, au aruncat borseta”, anunta IPJ Iasi.

Politistii au recuperat in totalitate prejudiciul, banii fiind predati partii vatamate. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de insusire a bunului gasit.

Foto: wallpapers4desktop.net

     
Tag-uri: borseta, furt, bani, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii