A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719986297.2227.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Prinsi de politie in timp ce transportau cu o caruta peste 2000 de pachete tigari de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-08-2014, ora 09:23

Iasi: Prinsi de politie in timp ce transportau cu o caruta peste 2000 de pachete tigari de contrabanda

Articol de Ana-Maria Onofrei

In dimineata zilei de 18 august, in jurul orei 9.00, politistii din comuna Victoria, judetul Iasi, au prins in flagrant pe B. Dan, de 33 ani, B. Stefan de 22 ani si M. Gheorghita, de 21 ani, toti localitate care transportau cu o caruta, pe drumul comunal ce face legatura intre satele Victoria si Stanca, doua colete ambalate in folie de plastic de culoare neagra in care se aflau un numar de 2257 pachete de tigari de provenienta Republica Moldova, respectiv 45140 tigarete.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca tigarile respective au fost luate de persoanele in cauza in dimineata zilei, de pe malul raului Prut, din zona satului Victoria.

A fost luata masura ridicarii in vederea continuarii cercetarilor a pachetelor de tigari descoperite, precum si a indisponibilizarii atelajului folosit la transport.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de “contrabanda” fapta prevazuta si pedepsita de art. 270, alin. 3, din Legea 86/2006, cele trei persoane fiind cercetate in stare de libertate.” au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a fost comisa fapta.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii