A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720185922.0449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Primaria va planta 52 de tei in zona Nicolina- CUG, in aceasta toamna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-09-2014, ora 09:29

Iasi: Primaria va planta 52 de tei in zona Nicolina- CUG, in aceasta toamna

Articol de Ana-Maria Onofrei

Primaria Municipiului Iasi promite plantarea a 52 de tei in zona Nicolina - CUG, in aceasta toamna.

Lucrarile derulate cu fonduri europene nerambursabile in cadrul proiectului Axa Sud se apropie de final. Potrivit graficului de lucrari, in aceasta saptamana vor incepe amenajarile pentru alveolele din dreptul peroanelor pentru statiile de tramvai.

Lucrarile presupun inlocuirea a 26 de arbori, din care 24 sunt din specia tei (10 dintre acestia fiind uscati), 1 mesteacan si 1 molid. Atat Ocolul Silvic Iasi, cat si Comisia de Ordonare a Vegetatiei au avizat favorabil inlocuirea arborilor. in schimb, municipalitatea a dispus plantarea unui numar dublu de arbori in aceeasi zona. Cei 52 de arbori din specia tei vor fi plantati in aceasta toamna, la momentul optim stabilit de specialisti.

Amintim ca, potrivit hotararii votata in unanimitate in Consiliul Local Municipal Iasi, in perioada 2014 – 2016 se planteaza in Iasi 10.000 de tei, in 4 cicluri de plantare, cate doua pe an, in perioada optima indicata de specialisti.”, au declarat reprezentantii Primariei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii