ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-02-2015, ora 09:57

Iasi: Politia rutiera, in actiune la trecerile la nivel cu calea ferata. S-au aplicat peste 300 de actiuni

Articol de Madalina Irimia
Pe data de 5 februarie, efectivele politiei rutiere si de ordine publica din cadrul IPJ Iasi in colaborare SRPT Iasi au executat o actiune la nivelul judetului pentru depistarea conducatorilor de autovehicule care nu respecta regulile rutiere instituite in zona trecerilor la nivel cu calea ferata, dar si pentru sanctionarea altor abateri la regimul rutier.

Au fost aplicate 313 sanctiuni contraventionale (9 - pentru nerespectarea semnalelor luminoase la trecerile la nivel, 6 pentru nerespectarea regulilor la trecerile la nivel, 298 alte abateri). Ca si masura complementara, 27 de permise de conducere au fost retinute in vederea suspendarii (9 - pentru nerespectarea semnalelor luminoase la trecerile la nivel, 1- pentru depasiri CF, 17 pentru alte abateri). Totodata au fost constatate si 2 infractiuni la regimul rutier si retinute 5 certificate de inmatriculare.

C. Marius, de 22 ani din Botosani a fost depistat in timp ce conducea un autoturism in municipiul Iasi, avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Politistii au introcmit dosar penal pe numele tanarului.

Pe strada Canta din Iasi a fost oprit un autoturism deoarece conducatorul auto vorbea la telefonul mobil fara a utiliza un dispozitiv tip „maini-libere” si nu purta centura de siguranta. Cu ocazia verificarii documentelor autoturismului s-a constatat faptul ca autorizatia de circulatie provizorie a masinii este expirata din data de 04.02.2015. Pe numele soferului, T. Ovidiu, de 25 de ani, din Iasi a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de “punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat”.

Potrivit IPJ Iasi, „A. Gabriel, de 40 ani din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe strada Sergent Grigore Ioan, din Iasi, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, desi semnalele acustice si luminoase erau puse in functiune. Acesta a fost sanctionat contraventional, aplicandu-se si masura complementara de retinere a permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.”

Foto: enational.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BrettTit,  19.07.2017 00:06

wh0cd530457 buspar amitriptyline proscar atenolol 50 mg tablets clonidine elocon ointment

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii