A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865560.7568.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Peste 90 de politisti locali vor asigura ordinea publica de Ziua Unirii Principatelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-01-2014, ora 10:21

Iasi: Peste 90 de politisti locali vor asigura ordinea publica de Ziua Unirii Principatelor

Articol de Alexandra Stefanescu

Avand in vedere faptul ca la data de 24 ianuarie, in municipiul Iasi se vor desfasura o serie de manifestari omagiale, dedicate implinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, politistii locali vor actiona pentru mentinerea ordinii si linistii publice, precum si asigurarea fluentei traficului rutier si pietonal.

In acest sens, 96 de politisti locali au fost mobilizati pentru a asigura buna desfasurarea a evenimentelor religioase si cultural-artistice organizate cu acest prilej.

Politistii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publica va actiona pentru asigurarea unui climat de siguranta publica in zona Piata Unirii avand in vedere numarul mare de persoane care sunt asteptate sa participe la manifestarile programate. De asemenea, lucratorii institutiei noastre vor asigura buna desfasurare a activitatilor la servirea ,, Mesei Traditionale,, care va avea loc pe str. Lapusneanu. In acelasi context, politistii locali vor asigura masurile de ordine publica cu ocazia paradei militare a Retragerii cu torte, pe traseul Piata Unirii -Gradina Palas, care va avea loc intre orele 18:00-18:30. In plus, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier si pietonal in zona centrala, precum si in locatiile aglomerate unde se vor desfasura evenimentele mentionate”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: max-media.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii