A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720270895.5389.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Peste 250 de politisti vor asigura ordinea la ceremonia de beatificare a episcopul martir Anton Durcovici
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2014, ora 12:46

Iasi: Peste 250 de politisti vor asigura ordinea la ceremonia de beatificare a episcopul martir Anton Durcovici

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 17 mai, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din mun. Iasi va avea loc ceremonia de beatificare a unui episcop catolic, la care sunt asteptate sa participe peste 20.000 de persoane.

Pentru ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii de siguranta, peste 250 de politisti de la ordine publica, rutiera, investigatii criminale si transporturi vor fi pregatiti sa actioneze pentru mentinerea ordinii si linistii publice.

Politia ieseana a luat masuri suplimentare pentru ca deplasarea pelerinilor spre si dinspre mun. Iasi, respectiv, in zona stadionului “Emil Alexandrescu” sa se desfasoare in conditii de siguranta.

Intrucat peste 200 de autocare si 100 de microbuze vor tranzita judetul Iasi, peste 60 de politistii rutieri se vor afla in strada pentru asigurarea fluentei traficului rutier si prevenirea evenimentelor rutiere. Acestia vor monitoriza si dirija traficul rutier pe principalele artere din judet.

Recomandam conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase”, anunta IPJ Iasi.

Avand in vedere suplimentarea trenurilor de calatori si numarul mare de pelerini care vor calatori cu trenul, pentru a fi prezenti la ceremonia de beatificare, politistii de la transporturi vor patrula in zona garilor si in trenuri, pentru prevenirea si combaterea actelor de tulburare a ordinii si linistii publice, cersetoriei, vagabondajului, precum si a faptelor antisociale, pe trenurile de calatori si in statiile de cale ferata .

Actiunile de mentinere a ordinii si linistii publice se vor desfasura in sistem integrat, in cooperare cu celelalte institutii, cu atributii in domeniu (I.J.J. Iasi, Politia Locala si I.S.U.) .

Foto: monitorulcj.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii