A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831958.2788.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Peste 15 tone de deseuri electrice si electronice colectate in campania RoRec
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-11-2015, ora 11:38

Iasi: Peste 15 tone de deseuri electrice si electronice colectate in campania RoRec

Articol de Cristian Amariei
In urma campaniei initiata de Asociatia RoRec, Primaria Municipiului Iasi si SC Salubris SA, la punctul de colectare deschis in Podul de Piatra, cat si la Centrele de Cartier, au fost stranse peste 15 tone de deseuri electrice si electronice.

Ampla actiune de mobilizare a cetatenilor a fost insotita de o tombola ce si-a desemnat deja castigatorii care au adus diverse deseuri in perioada 2 – 6 noiembrie 2015. Astfel, opt ieseni au primit cate o cafetiera, alti opt fiind recompensati cu cate un mixer pentru receptivitatea de care au dat dovada. De asemenea, cinci ieseni au fost premiati cu cate un cuptor cu microunde, marele premiu, constand intr-un frigider, fiind acum in posesia unei iesence care a adus la centrele de colectare un uscator de par.

Municipiul Iasi beneficiaza in continuare de serviciu gratuit de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la domiciliu. Persoanele interesate pot apela gratuit numerele de telefon 0800.444.800 sau 0765.622.140. Reteaua Nationala de Colectare (deseuri de echipamente electrice si electronice), realizata de Asociatia RoRec in parteneriat cu primariile, presupune crearea unei infrastructuri coerente de colectare a DEEE, la nivel national. Un centru de colectare DEEE este un serviciu destinat comunitatii, un spatiu amenajat conform standardelor europene pentru colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice intr-un mod organizat si in conditii de deplina siguranta, cu respectarea normelor de mediu.

     
Tag-uri: iasi, deseuri, rorec
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii