ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-06-2013, ora 12:11

Iasi: Persoanele defavorizate vor primi ajutor pe timp de canicula

Articol de Alexandra Stefanescu

Directia de Asistenta Comunitara achizitioneaza produsele necesare pentru suportarea temperaturilor extrem de ridicate: apa potabila, fructe, sucuri. Cantitatile pentru fiecare persoana vulnerabila vor fi stabilite in functie de propunerea directiei, prin dispozitia primarului.

Distribuirea catre persoanele defavorizate are loc la domiciliul beneficiarului. In evidentele DAC, in categoria persoanelor vulnerabile pe timp canicular, se afla persoane varstnice singure si/sau nedeplasabile, persoanele cu dizabilitati, bolnavii cronici sau cu boli incurabile, persoanele fara locuinta.

In acelasi timp, a fost deschisa o linie telefonica pentru preluarea, in regim de urgenta, a sesizarilor venite de la populatie. Numarul de telefon 0332.206.344 este disponibil in intervalul 9 – 15, zilnic, in perioada caniculara, cu avertizare de cod portocaliu si rosu.

Totodata, tot pentru persoanele vulnerabile, DAC ofera sprijin in achizitionarea alimentelor de baza pentru cei care doresc, in functie de solicitarea inregistrata prin linia telefonica de urgenta, plata produselor fiind suportata de beneficiar.

Foto: replicaonline.ro

     
Tag-uri: apa, Iasi, DAC
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii