A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832765.6482.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Perchezitii la persoane banuite de furturi din locuinte. 80% din bunuri au fost recuperate de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-03-2015, ora 10:35

Iasi: Perchezitii la persoane banuite de furturi din locuinte. 80% din bunuri au fost recuperate de politisti

Articol de Cristian Amariei
Politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Miroslava au efectuat 4 perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de furt din locuinte si tainuire, fiind recuperate 80% din bunurile sustrase si predate partilor vatamate.

La data de 21 martie, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Miroslava au efectuat 3 perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de comiterea a 5 infractiuni de furt din locuinte, fapte ce ar fi fost comise in perioada februarie-martie 2015, pe raza comunei Miroslava.

In urma cercetarilor efectuate in dosarele penale intocmite, politistii ieseni au adus la cercetari 3 minori, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, din Miroslava, banuiti de comiterea celor 5 infractiuni de furt din locuinte.

Cei trei minori sunt banuiti de comiterea infractiunilor, ar fi sustras din cinci imobile televizoare, scule electrice, bijuterii, sisteme audio, obiecte de imbracaminte si alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de 8300 lei.

In urma perchezitiilor efectuate, 80 % din bunurile sustrase au fost recuperate si predate persoanelor vatamate. O parte dintre bunuri au fost gasite in imobilele perchezitionate, iar o alta parte la persoanele care le-ar fi cumparat de la banuiti.

In cauza a fost dispusa continuarea urmaririi penale fata de banuiti, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale, urmand a fi luate masuri legale.

In continuarea cercetarilor, politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Miroslava, au efectuat la data de 30 martie, o perchezitie domiciliara la locuinta lui L.Constantin, de 44 de ani, din Miroslava, banuit ca ar fi achizitionat mai multe bunuri provenind din comiterea infractiunilor de furt calificat, ocazie cu care au fost descoperite si predate persoanei vatamate D.Lucica, un generator electric, o pompa de apa si doua prelungitoare, susceptibile a fi sustrase din locuinta acesteia, din comuna Miroslava, in perioada 20-23 februarie 2015.
Politistii au dispus continuarea urmaririi penale a lui L. Constantin pentru comiterea infractiunilor de tainuire si complicitate la comiterea infractiunii de furt calificat.

Fata L. Constantin si minorul B.A., de 17 ani, cercetat sub aspectul comiterii a cinci infractiuni de „furt calificat”, s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand astazi,acestia sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, cu propuneri legale.

Cele doua persoane au fost introduse in Arestul IPJ Iasi.

Foto: editie.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii