A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866099.3056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Perchezitii la locuintele unor suspecti de detinere ilegala de arme si munitie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-01-2014, ora 16:08

Iasi: Perchezitii la locuintele unor suspecti de detinere ilegala de arme si munitie

Articol de Alexandra Stefanescu

In aceasta dimineata, politistii Postului de politie Valea-Seaca, impreuna cu cei din cadrul S.A.E.S.P. Iasi, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Pascani, au efectuat 2 perchezitii la locuintele lui O. Gheorghe si U. Cristian, ambii din comuna Valea Seaca, jud. Iasi, suspectati de comiterea unor infractiuni la regimul armelor si munitiilor.

In urma perchezitiilor, in casa lui O. Gheorghe din comuna Valea Seaca, au fost gasite si ridicate un numar de 35 de articole pirotehnice, diferite marci si dimensiuni, motiv pentru care s-au intocmit acte premergatoare sub aspectul infractiunii de operatiuni cu articole pirotehnice. La domiciliul lui U. Cristian, din comuna Valea Seaca, a fost gasita si ridicata o piele de caprioara si o tepusa de 69 cm. Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor comiterii faptelor de natura penala, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie legala”, anunta IPJ Iasi.

Foto: citynews.ro

     
Tag-uri: perchezitii, arme, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii