A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831303.6891.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Pasaje subterane de milioane de euro, nefolosite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2015, ora 08:41

Iasi: Pasaje subterane de milioane de euro, nefolosite

Articol de Cristian Amariei
Situatie paradoxala in centrul Iasului. Pasajele subterane, redeschise dupa un an de lucrari, sunt in continuare nefolosite. Iar asta pentru ca primaria nu a montat si indicator care sa le anunte prezenta. Din aceasta cauza pietonii trec strada neregulamentar si sunt amendati de politisti.

Un indicator le-ar fi atras atentia pietonilor ca exista o alta varianta de a traversa fara sa isi riste viata. Pasajul subteran pietonal din Piata Unirii a fost reabilitat cu fonduri europene si a fost redeschis in urma cu o luna.

”Nu am stiut ca functioneaza si de asta am trecut.”

” - De ce ati traversat pe aici? - Dar e dat drumul la asta? - N-am stiut, zau, n-am stiut. Un indicator sa fie ca sa stim ca e subsolul gata terminat,” au spus pietonii prinsi traversand neregulamentar.

”Vor trebui sa isi asume riscul de a trece pe deasupra, pentru ca politia rutiera ii va invita sa foloseasca pasajul,” a spus Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi. intrebat de ce nu se pun si indicatoare care sa semnaleze prezenta pasajului, acesta a raspuns: ”o sa punem de toate pentru toti ca sa il putem face atractiv.”

Iar persoanele care fac slalom printre masini pe langa o amenda, isi risca viata.

Atragem atentia pietonilor ca, daca sunt depistati traversand neregulamentar partea carosabila , risca sanctiuni intre 210 lei si 315 lei,” a spus agent sef Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.

Alt pasaj subteran, cel de la Hala Centrala, aceeasi situatie. Pietonii traverseaza neregulamentar un bulevard cu sase benzi, desi au in zona un pasaj construit in urma cu trei ani din fonduri europene, in valoare de 5,6 milioane de euro.

In primele noua luni ale anului, 156 de ieseni care au traversat strada neregulamentar au fost accidentati.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, pasaj, pietoni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  14.11.2015 15:17

Selectam urgent colaboratori foarte seriosi care vor sa castige bani acasa! Oferim curs absolut gratuit de instruire pas cu pas si care va invata simplu cum sa faceti bani acasa. Trebuie sa aveti calculator si conexiune la internet. Se cer cunostinte minime de lucru cu fisiere word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii