A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661655.0153.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Olimpiada nationala la disciplinele din aria curriculara Tehnologii, domeniul Industrie textila si pielarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
02-04-2013, ora 07:40

Iasi: Olimpiada nationala la disciplinele din aria curriculara Tehnologii, domeniul Industrie textila si pielarie

Articol de Madalina Irimia

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi organizeaza in perioada 2-6 aprilie, la Colegiul Tehnic „I. C. Stefanescu”, Olimpiada nationala la disciplinele din aria curriculara Tehnologii, domeniul Industrie textila si pielarie. La olimpiada sunt prezenti elevi din clasa a XI-a si a XII-a din toate judetele tarii, care vor demonstra, in fata Comisiei Centrale, abilitati practice si nivelul de insusire al competentelor specifice in calificarile din domeniul industrie textile si pielarie.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei de textile, faza nationala, editia 2013 are loc marti, 2 aprilie, la ora 17.30, in Sala de festivitati a Colegiului de Arta „Octav Bancila” Iasi. Vor fi transmise participantilor mesajele oficialitatilor iesene, ale presedintelui de onoare, ale reprezentantului M.E.N. si ale inspectorului scolar general al I.S.J. Iasi, prof. dr. Camelia Gavrila. Festivitatea se va incheia cu un spectacol oferit de elevii Colegiului Economic si cu o parada a modei oferita de elevele Colegiului Tehnic „I. C. Stefanescu” Iasi.

Dupa sustinerea celor doua probe de concurs, cei mai buni elevi vor fi premiati vineri, 5 aprilie, la ora 18.00, in sala de festivitati a Colegiului „I. C. Stefanescu”.

Foto: ziare-pe-net.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii