A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866574.7719.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Minor prins in timp ce vindea bunurile furate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-04-2014, ora 10:47

Iasi: Minor prins in timp ce vindea bunurile furate

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 3 aprilie, politistii din cadrul Postului de Politie Probota au organizat o actiune pe raza de competenta, ocazie cu care in zona targului au depistat un minor de 16 ani, care avea asupra sa, intr-o caruta, mai multe produse agricole si materiale feroase.

Fiind condus la sediul politiei pentru cercetari, s-a stabilit ca bunurile sunt susceptibile a proveni din comiterea a doua furturi. Politistii au contactat posibilele victime, rezultand ca ambele parti vatamate nu au sesizat furtul bunurilor, intrucat nu au observat lipsa lor. Bunurile au fost restituite proprietarilor, in ambele cazuri fiind intocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca minorul este banuit de furtul unei biciclete, care a fost recuperata si predata partii vatamate. Cercetarile continua, urmand ca dupa finalizarea acestora sa fie propuse masuri legale unitatii de parchet competente”, anunta IPJ Iasi.

Foto: replicaonline.ro

     
Tag-uri: minor, furt, vanzare, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii