A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834675.5269.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Medici de familie sanctionati pentru ca nu respecta programul de lucru
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-03-2015, ora 08:59

Iasi: Medici de familie sanctionati pentru ca nu respecta programul de lucru

Articol de Cristian Amariei
Cinci medici de familie din judetul Iasi au fost sanctionati. Pentru ca nu au respectat programul de lucru afisat la cabinetele lor, acestia vor primi doar 95% din sumele decontate de Casa de Asigurari de Sanatate luna aceasta. Medicii au cabinete in mediul rural, acolo unde oamenii spun ca s-au obisnuit sa astepte, uneori si cateva ore, sa fie consultati.

La ora 10 si 30 de minute, medicul de la dispensarul din localitatea Golaiesti nu pare deranjat de faptul ca a intarziat mai bine de doua ore. Iar oamenii spun ca s-au obisnuit sa astepte.

In satul Manzesti, toata lumea stie ca medicul vine la ora 8:30, cu o jumatate de ora intaziere fata de programul afisat, pentru ca isi duce copilul la scoala.

Pana sa vina medicul, asistenta se ocupa de un copil care a venit la cabinet pentru ca il durea o mana.

Medicul spune insa ca a intarziat doar „cateva minute”.

Oficialii Casei Judetene de Sanatate Iasi au inceput controalele la cabinetele medicale din mediul rural si au dat si primele sanctiuni.

„Dintr-un numar de noua, aproximativ cinci medici nu au fost gasiti la locul de munca. Conform clauzelor contractuale sunt sanctionati cu 5 la suta din valoarea de contract”, spune Robert Danca, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Iasi.

Daca medicii lipsesc trei zile consecutiv de la program, ei risca sa piarda contractul cu casa de sanatate, ceea ce inseamna ca nu li se va mai deconta niciun serviciu medical.

Sursa: digi24.ro
Foto: ziaruldepenet.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii