A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815759.6836.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Masa rotunda “Societatea despre planificarea fondurilor structurale 2014 -2020”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-03-2013, ora 07:02

Iasi: Masa rotunda “Societatea despre planificarea fondurilor structurale 2014 -2020”

Articol de Madalina Irimia

Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale, impreuna cu Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania, organizeaza vineri, 15 martie a.c., masa rotunda Societatea despre planificarea fondurilor structurale 2014 -2020.

Peste 25 de persoane reprezentand organizatii si institutii iesene – care au confirmat prezenta la eveniment, vor discuta despre modul in care fondurile alocate Romaniei de catre Uniunea Europeana pentru intervalul 2014 - 2020 ar trebui cheltuite, astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor societatii.

Vor fi abordate teme precum: incluziunea sociala, dezvoltare economica, dezvoltare rurala si protectia mediului sau educatie. Regulamentele Comisiei Europene specifica nevoia unei ample consultari la nivelul fiecarui stat membru pentru elaborarea cadrului partenerial 2014-2020. De altfel, in cazul Romaniei, mobilizarea tuturor actorilor locali este esentiala pentru evitarea problemelor majore cu care ne-am confruntat in actuala perioada de programare.

Organizatorii considera ca societatea civila trebuie sa aiba un cuvant de spus in procesul de programare. Astfel, Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale urmeaza sa sintetizeze parerile participantilor si sa le promoveze pe agenda ministerelor implicate in procesul de programare, in asa fel incat viitoarele programe operationale sa tina cont de experienta acumulata pana acum si de parerile tuturor actorilor sociali.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundatiei ”Alaturi de Voi” Romania, din str. Bazinelor, nr. 5, sat Uricani, com. Miroslava, Iasi (vis-a-vis de SC Antibiotice SA, strada perpendiculara pe poarta principala a firmei), vineri, 15 martie, intre orele 11.00-14.00.

Foto: immromania.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii