A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661774.2171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Masa Rotunda "Implementarea reducerii, reutilizarii si reciclarii in gestiunea deseurilor la nivel local: oportunitati si obstacole"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2013, ora 05:37

Iasi: Masa Rotunda "Implementarea reducerii, reutilizarii si reciclarii in gestiunea deseurilor la nivel local: oportunitati si obstacole"

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Mai Bine organizeaza marti, 26 februarie, la Centrul de informare turistica Iasi (Piata Unirii nr. 12), intre orele 14.00 - 16.00 o dezbatere sub forma unei mese rotunde cu titlul "Implementarea reducerii, reutilizarii si reciclarii in gestiunea deseurilor la nivel local: oportunitati si obstacole".

"Evenimentul se desfasoara in contextul publicarii raportului Gestiunea Deseurilor in Iasi, realizat in urma unei consultari publice la care au participat peste 500 de ieseni. La aceasta masa rotunda ne propunem sa discutam problemele de gestiune a deseurilor la nivel local, recomandarile cetatenilor, precum si modalitatile de implementare a etapelor de reducere, reutilizare si reciclare a deseurilor, care desi ar trebui sa fie prioritare in gestiunea durabila a deseurilor conform normelor in vigoare, sunt in prezent fie neimplementate, fie implementate defectuos pe plan local", Anca Gheorghica, Presedinte Executiv al Asociatiei Mai Bine.

In cadrul mesei rotunde va avea loc o sesiune de prezentari sustinute de invitati pe tema gestiunii deseurilor, iar ulterior va avea loc o dezbatere care se va finaliza cu elaborarea unui document cu masuri si recomandari propuse de participanti, pentru imbunatatirea managementului deseurilor la nivel local.

Dintre invitati vor face parte reprezentanti ai Institutiei Prefectului Judetului Iasi, Consiliului Judetean Iasi, Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu, Agentiei pentru Protectia Mediului, S.C. Salubris S.A., precum si reprezentanti ai societatii civile: Alexandrina Dinga, initiatoarea proiectului IaSi Recicleaza si Elena Rastei, consultant sustenabilitate, Zero Waste Romania.

Activitatea face parte din proiectul Deseurile, management mai bun prin implicare civica si participare publica, finantat de Fundatia pentru Parteneriat si Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe, prin intermediul programului ATITUDINE SI IMPLICARE, destinat organizatiilor neguvernamentale de mediu din Romania.

Foto: infotravelromania.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii