A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720188274.5495.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Manifestari prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei (VIDEO+ FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-12-2012, ora 15:15

Iasi: Manifestari prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei (VIDEO+ FOTO)

Articol de Diana Dumitriu

Cateva mii de ieseni au venit in Piata Unirii pentru a lua parte la manifestarile organizate de autoritati pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. Printre ei s-au aflat si cateva zeci de membri ai PP-DD care au incercat sa politizeze evenimentul si au incercat sa atraga atentia asupra lor. Imbracati in geci de culoare mov, acestia s-au ingramadit ca lacustele pe treptele hotelului Traian.

Manifestarile au inceput cu un concert de muzica populara sustinut de Irina Loghin, moment urmat de discursurile autoritatilor locale care au urcat pe scena special amenajata langa hotelul Traian. Alaturi de primarul Gheorghe Nichita, pe scena s-a aflat presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei si prefectul Romeo Olteanu. Pe aceeasi scena au urcat si candidatii la Camera Deputatilor si Senat. Membrii partidului lui Dan Diaconescu nu au scapat prilejul de a politiza evenimentul. Ei au incercat sa atraga asupra lor toata atentia celor prezenti in Piata Unirii. Imbracati in geci de culoare, membrii PP DD au umplut aproape pana la refuz scarile hotelului Traian, aflate la cativa metri de scena.

Tot de Ziua Nationala, a fost organizat un ceremonial religios si au fost depuse coroane de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.

Atractiile manifestarilor dedicate Zilei Nationale au fost parada militara si cele 5.000 de portii de fasole cu carnati, colacei si vin fiert cu scortisoara, apa minerala sau ceai. Cei veniti in Piata Unirii au asteptat mai bine de o ora la rand pentru a manca o astfel de portie. Pentru unii, fasolea cu carnati a fost atat de buna incat au plecat cu sacosele pline de caserole.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii