A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675213.7261.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Licitatie pentru 11 spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-01-2016, ora 11:03

Iasi: Licitatie pentru 11 spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta

Articol de Cristian Amariei
Pe 13 ianuarie, la ora 10.15, Primaria Iasi organizeaza o licitatie pentru inchirierea a 11 spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta. Imobilele au suprafete cuprinse intre 13.60 mp si 153.14 mp. Data limita pentru depunerea dosarelor la sediul DAPPP din Iasi, sos. Nationala, nr. 43 este 12.01.2016, ora 13.00.

Licitatia va avea loc la sediul din Iasi, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 11, parter, Sala 6.

Documentele necesare pentru inscrierea la licitatie pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate sunt actul constitutiv si eventuale acte aditionale (copie); hotararea judecatoreasca de infiintare a societatii (copie); certificatul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului; certificatele de atestare fiscala (privind achitarea tuturor obligatiilor fiscale catre bugetul de stat si bugetul local), valabile la data inscrierii la licitatie, emise Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin unitatile fiscale competente, pentru bugetul de stat (in original) si Directia Economica si Finante Publice Locala Iasi sau, dupa caz, de la sediul declarat al ofertantului daca acesta nu are puncte de lucru in municipiul Iasi, pentru bugetul local (in original); scrisoarea de bonitate financiara, eliberata de o banca comerciala romana (in original); declaratia notariala a reprezentantului legal conf. Cap.II.4, pct.a-h din regulament (nu este in lichidare judiciara sau faliment) – in original; copii ale documentelor de plata reprezentand : contravaloare caiet sarcini, taxa participare si garantie de participare.

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine la sediul DAPPP din sos. Nationala nr. 43, et.4, cam.7 sau la telefon 0232264246, int 26.
     
Tag-uri: iasi, licitatie, primarie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii