ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-04-2015, ora 09:49

Iasi: Lectii de scuba diving la strand

Articol de Madalina Irimia
Iesenii care doresc sa isi ocupe timpul cu ceva inedit, dar si doritorii de aventuri subacvatice se pot inscrie la cursuri de scuba diving. Clubul sportiv Preventis Iasi organizeaza, in perioada 28 – 31 mai, cursul de scuba diving – scufundari recreationale “Naui Scuba”.

Brevet international

Participantii la curs vor invata cum si unde se fac scufundarile, cum se foloseste echipamentul de scufundare, care sunt masurile de siguranta. Astfel, prin aceste lectii se dobandesc cunostintele si calitatile fundamentale pentru un viitor practicant de scuba diving, absolventii fiind considerati scafandri competenti pentru a executa scufundari in ape deschise, fara supraveghere, in zone aproximativ egale cu cele de antrenament.

La final, cursantii vor primi un brevet international ce este valabil toata viata. Cursul, echipamentul pentru perioada de curs si brevetul costa 1.100 lei.
Cursul de scufundari Naui Scuba diver reprezinta primul nivel de certificare Naui.

Conditii de participare

Exista o singura conditie de inscriere la cursuri: varsta minima 10 ani impliniti.
Pot participa si cei ce nu au echipament, dar poseda brevet de scafandru si doresc sa faca o scufundare. Pentru inchirierea echipamentului si efectuarea scufundarii, doritorii trebuie sa achite 50 lei.

Cei mai timizi pot efectua Discover Scuba Diving, un mini curs de scufundari unde se ia contact cu echipamentul de baza si cu lumea subacvatica, totul in deplina siguranta la bazin. Pretul e de 60 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii