ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-08-2014, ora 08:51

Iasi: La doar 16 ani a furat din mai multe locuinte bunuri in valoare de peste 13.000 de lei

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cadrul activitatilor pentru prevenirea si combaterea furturilor din locuinte comise pe raza municipiului Iaşi prin escaladarea geamurilor apartamentelor de la parter lasate deschise, politistii Biroului de Investigatii Criminale Iasi au identificat un minor de 16 ani, din Iasi, in urma cercetarilor stabilind ca este autorul a mai multor astfel de fapte.

Potrivit IPJ Iasi, baiatul „A comis un furt in perioada 2 - 4 august prin escaladarea ferestrei lasate deschise dintr-un apartament situat in Iaşi, pe str. Pantelimon Halipa de unde a sustras un laptop in valoare de 700 lei. In ziua de 6 august, prin escaladarea ferestrei a intrat intr-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun de unde a sustras un laptop in valoare de 2000 lei.”

Tot dintr-o locuinta din cartierul Alexandru cel Bun, unde a patruns prin aceeasi metoda in cursul zilei de 11 august, minorul a sustras mai multe bunuri, respectiv un lanţ din aur, un ceas de mana şi un telefon mobil, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de circa 10.900 lei. Prejudiciul a fost recuperat in proporţie de 90%.

Minorul este cercetat in stare de libertate, politistii continuand activitatile pentru stabilirea intregii sale activitati infractionale.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: iasi, minor, furt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii