A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719862963.4927.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: In luna decembrie a scazut numarul accidentelor rutiere soldate cu victime omenesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-01-2013, ora 15:07

Iasi: In luna decembrie a scazut numarul accidentelor rutiere soldate cu victime omenesti

Articol de Alexandra Stefanescu

In urma analizelor efectuate de politistii rutieri cu privire la situatia evenimentelor rutiere, in luna decembrie a anului 2012, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2011, s-a constatat o scadere a numarului de accidente produse pe drumurile publice din judetul Iasi.

Urmare a amplelor actiuni organizate de Politia Rutiera Iasi pe parcursul anului 2012 si a intensificarii activitatilor preventive, statisticile actuale indica scaderea accidentelor rutiere soldate cu victime omenesti pe raza judetului Iasi, in luna decembrie 2012 cu 32 % fata de aceeasi perioada a anului 2011. De asemenea, in luna decembrie a anului 2012, in urma accidentelor rutiere, o singura persoana a decedat, in timp ce in luna decembrie 2011, in urma evenimentelor rutiere au rezultat 8 morti.

Principalele cauze de producere a accidentelor rutiere pe raza judetului, in aceasta perioada sunt reprezentate de traversarea neregulamentara a partii carosabile de catre pietoni, neadaptarea vitezei la conditiile de drum, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor care au acest drept.

Si in acest an, Politia Rutiera, in colaborare cu politistii din cadrul structurilor de ordine publica va continua sa organizeze si sa desfasoare actiuni pe linia prevenirii incalcarii de catre participantii la trafic a regulilor de circulatie.

Foto: tion.ro

     
Tag-uri: accident, victime, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii