A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719986556.5648.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: In coma dupa ce si-a schimbat pentru a doua oara silicoanele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-02-2013, ora 14:42

Iasi: In coma dupa ce si-a schimbat pentru a doua oara silicoanele

Articol de Diana Dumitriu

O femeie in varsta de 30 de ani se afla internata la Spitalul ”Sfantul Spiridon”, in coma, dupa ce un medic de la o clinica particulara din oras i-a implantat o pereche de sani. Femeia, mama a sase copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani, s-a internat joi seara la o clinica privata unde unul din medicii esteticieni i-a efectuat o operatie de marire a sanilor, acesta fiind cea de-a treia interventie de acest gen.

Spre deosebire de celelalte interventii suferite pana acum,dupa o noapte linistita, fara complicatii, in cursul diminetii femeia a intrat in stop cardio-respirator. Femeia a fost transferata la Spitalul Sf Spiridon, in coma. Ea este internata la Clinica de Terapie Intensiva.

Conf.univ.dr Diana Cimpoesu, directorul medical al Spitalului „Sfantul Spiridon” a declarat presei ca, deocamdata, nu poate fi precizat motivul inarutatirii starii de sanatate a pacientei, motiv pentru care va fi demarata o ancheta. Ea a spus totodata ca va fi solicitata fisa de observatie de la clinica unde a fost tratata femeia.

Investigam cauza acestui stop-respirator.Deocamdata nu stim care sunt cauzele care au dus la agravarea starii pacientei. Interventia chirurgicala s-a efectuat la o clinica din oras, Vom cere fisa de observatie pentru a vedea evolutia acesteia. Pot fi diferite cauze: nerologie, cardiace sau respiratorii”, a declarat conf.univ.dr Diana Cimpoesu, purtatorul de cuvant al Spitalului „Sfantul Spiridon”.

Foto: mediafax.ro

     
Tag-uri: silicoane, coma, spital, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii