A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727799189.108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: I-a fost furata poseta de sub nas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-08-2014, ora 11:13

Iasi: I-a fost furata poseta de sub nas

Articol de Ana-Maria Onofrei

Poltistii din cadrul IPJ Iasi au identificat barbatul care a furat poseta unei femei, in timp ce aceasta se afla la locul de munca.

Politistii Sectiei 4 Politie au fost sesizati de catre G. Ioana, de 27 ani, din Iasi, cu privire la faptul ca persoane necunoscute, in data de 2 februarie, in intervalul orar 13:30-13:35, profitand de neatentia sa, au patruns in societatea comerciala din Iasi, unde isi desfasoara activitatea si i-au sustras geanta personala in care avea 1000 lei si alte bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de 1500 lei.

Potrivit IPJ Iasi, „In urma verificarilor si investigatiilor efectuate, la data de 12.08.2014, a fost identificata persoana banuita de comiterea faptei: G. Florea, de 46 ani, din municipiul Iasi.

Cercetarile continua, cu banuitul de comiterea faptei in stare de libertate in vederea administrarii probatoriului in cauza, iar la finalizarea cercetarilor, dosarul va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Foto: svnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii