A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988408.3753.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Hot de cai identificat de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-08-2014, ora 11:00

Iasi: Hot de cai identificat de politisti

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii ieseni au identificat un minor de 17 ani care a furat 3 cai intr-o singura noapte, din comuna Harmanesti, judetul Iasi.

La data de 10 august, la ora 12:00, politistii P.P. Stolniceni Prajescu, judetul Iasi, au fost sesizati telefonic prin 112, de catre F. Ionut, de 22 ani, din comuna Stolniceni Prajescu, cu privire la faptul ca in noaptea de 9 spre 10 august, persoane necunoscute, i-au sustras doua cabaline de pe imasul comunei.

Politistii au constatat ca cele sesizate se confirma si ca, in aceeasi noapte, din acelasi loc a fost sustrasa o alta cabalina, apartinand lui V. Constantin, de 55 ani, din aceeasi localitate.

In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate de politistii din cadrul Postului de Politie Harmanesti, cabalinele au fost depistate la locuinta lui L. Neculai, din com. Harmanesti, care a declarat ca acestea i-au fost aduse in noaptea de 09/10.08.2014, in jurul orei 02.00, de catre P. I., de 17 ani, din com Harmanesti.”, informeaza IPJ Iasi.

Cele trei cabaline au fost recunoscute de catre partile vatamate, fiind predate acestora.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cercetarile continuand cu banuitii de comiterea faptei in stare de libertate, urmand ca la finalizarea acestora dosarul sa fie inaintat catre Parchetul Pascani cu propuneri legale.

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii