A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831740.2393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Furturi din vestiare. Au mers la sport si au ramas fara telefoane, bijuterii si bani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-05-2014, ora 11:19

Iasi: Furturi din vestiare. Au mers la sport si au ramas fara telefoane, bijuterii si bani

Articol de Cristian Amariei

La nivelul Politiei municipiului Iasi, in perioada 14 – 16 aprilie 2014, au fost reclamate mai multe furturi din vestiarele. Printre bunurile disparute se numara si un inel in valoare de 3000 de lei.

Pe data de 14 aprilie, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie au fost anuntati de un barbat de 33 ani, din Iasi, despre faptul ca pe data de 12 aprilie, i-a fost furata dintr-un vestiar suma de 970 lei. Doua zile mai tarziu am fost sesizati de un barbat de 33 ani, din Suceava, cu privire la faptul ca in data de 15.04.2014 i-au fost sustrase dintr-un vestiar o suma de bani si un telefon mobil. Politistii au demarat o ancheta, iar in urma cercetarilor a fost identificat si adus la audieri B. Iulian, de 23 ani, din comuna Timisesti, judetul Neamt, banuit de comiterea furturilor. Prejudiciul a fost recuperat partial, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a banuitului, urmand a fi propusa solutie legala Parchetului. Pe data de 17 aprilie am fost sesizati de o femeie de 25 de ani, din Iasi despre faptul ca in perioada 15 – 16 aprilie, i-a fost sustras dintr-un vestiar un inel din metal pretios, in valoare de aproximativ 3000 lei. In urma cercetarilor efectuate de politisti, a fost identificata persoana banuita de comiterea furtului, T. Elena, de 24 ani, din Iasi. Prejudiciul a fost recuperat integral si predat persoanei vatamate, iar cercetarile continua, urmand a fi propusa solutie legala Parchetului”, anunta IPJ Iasi.

Foto: svnews.ro

     
Tag-uri: furt, vestiar, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii