ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-04-2016, ora 09:45

Iasi: Festival de incondeiat oua de Pasti

Articol de Cristian Amariei
Biserica Toma Cozma din Iasi, in parteneriat cu Asociatia Toma Cozma si Primaria Iasi, a organizat si anul acesta Cursul gratuit de incondeiat oua. Adresat copiilor, tinerilor, precum si tuturor celor interesati

Sambata, 16 aprilie, ora 12.00, se va organiza Editia speciala la incheierea acestui Curs, care va reuni toate cele trei grupe de copii si tineri care au participat pana acum. in cadrul acestei editii, participantii la curs vor pregati oua incondeiate pentru expozitia care urmeaza sa fie organizata in perioada pascala. Sambata, 16 aprilie, vor fi prezentari speciale in cadrul Cursului de incondeiat oua privind semnificatiile cele mai importante si relevanta traditiei si artei incondeierii oualor la Pasti. inscrierile pentru Cursul de incondeiat oua continua si se pot face la numarul de telefon: 0743 337 969, persoana de contact: Maria Ramona Zaharia, alte detalii putand fi accesate si pe site-ul parohiei, respectiv www.parohiatomacozma.ro.

De asemenea, la acest sfarsit de saptamana va avea loc a XVI-a editie a manifestarii Oua incondeiate, o expozitie – atelier cu vanzare. Vor fi prezenti peste 20 mesteri populari ce vor incanta cu lucrarile lor: oua incondeiate si pictate, icoane pictate pe lemn si sticla, troite, cruci din lemn, cosuri si suporturi din rachita, “cuibare” din sfoara. Vor fi demonstratii ale mesterilor populari, ateliere pentru copii de initiere in inchistrirea oualor, si nu numai!
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii