A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833084.9153.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Doua femei au fost accidentate grav pe trecerea de pietoni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-01-2015, ora 09:47

Iasi: Doua femei au fost accidentate grav pe trecerea de pietoni

Articol de Cristian Amariei
Pe data de 19 ianuarie, la ora 13:20, pe bd. Tudor Vladimirescu, din Iasi, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti: M. Elena, de 63 ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe bd. Tudor Vladimirescu, dinspre Podul de Fier catre Bucsinescu, la o trecere pentru pietoni a accidentat o femeie de 76 de ani, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal.

Pietonul a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Soferul nu consumase bauturi alcoolice.

In seara aceleiasi zile, in jurul orele 20.20, pe str. Alexandru cel Bun din Iasi, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti, tot pe trecerea de pietoni: H. Ioan, de 57 de ani, din Iasi in timp ce conducea un autoturism echipat taxi, la o trecere de pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate unei tinere de 22 de ani, din judetul Bacau, studenta, care era angajata regulamentar in traversare.

Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto si pietonul au fost testati alcoolscopic, stabilindu-se ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale pentru vatamare corporala din culpa.

Foto: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii