A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720182453.545.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Doi tineri au fost prinsi de politisti in timp ce incercau sa fure dintr-un magazin
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-09-2014, ora 12:04

Iasi: Doi tineri au fost prinsi de politisti in timp ce incercau sa fure dintr-un magazin

Articol de Ana-Maria Onofrei

La data de 7 septembrie, la ora 03.10, politistii Sectiei 2 Politie, in timp ce-si desfasurau activitatea de patrulare pe str. Garii, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in fata unei societati comerciale se aflau doi tineri care, la vederea echipajului de politie, au incercat sa paraseasca zona si sa fuga spre str. Zugravi.

S-a procedat la urmarirea persoanelor, acestea fiind imobilizate la scurt timp. Cu ocazia legitimarii s-a stabilit ca se numesc P. Florin, de 19 ani, din municipiul Braila si M. Marinel, de 28 ani, din comuna Floresti. Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra lui P. Florin, intr-o borseta s-au gasit 2 surubelnite, 2 clesti, 1 cutit si 1 spray iritant-lacrimogen.”, informeaza IPJ Iasi.

In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca la doua frigidere amplasate in fata magazinului lipsesc lacatele care asigurau sistemele de inchidere, la unul dintre acestea usa fiind intredeschisa.

Persoanele in cauza au fost conduse la Sectia 2 Politie, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru „savarsirea infractiunii de tentativa la furt calificat.”

Foto: maramedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii