ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-06-2013, ora 15:14

Iasi: Doi soferi prinsi beti la volan. Unul dintre ei avea 1,61 mg/l alcool pur in aerul expirat

Articol de Alexandra Stefanescu

Miercuri, 26 iunie, la ora 20.30, politistii Sectiei 6 Politie au fost sesizati cu privire la faptul ca un conducator auto se deplasa sinuos, nep a strand banda de mers.

S-a procedat la urmarirea acestuia, fiind depistat in cartierul Frumoasa, iar in urma legitimarii s-a stabilit ca se numeste V. Liviu, de 37 de ani, din Iasi.

Intrucat emana halena alcoolica a fost testat, rezultand o alcoolemie de 1,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele barbatului s-au intocmit acte premergatoare unui dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

In aceeasi zi, la ora 19:00, patrula de siguranta publica a oprit pentru control conducatorul unui moped, C. Ioan, de 46 de ani, din Pascani, in timp ce se deplasa pe o strada din municipiul Pascani.

In urma controlului, s-a stabilit ca barbatul nu poseda permis de conducere pentru nici un fel de autovehicul. De asemenea, fiind testat alcoolscopic, a rezultat o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele conducatorului s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice si fara a poseda permis de conducere.

Foto: impactingorj.com

     
Tag-uri: alcool, volan, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  07.06.2017 14:16

wh0cd857291 viagra generic

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii