A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680991.8177.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Dezvoltarea abilitatilor de viata la copii si adolescenti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-03-2014, ora 18:23

Iasi: Dezvoltarea abilitatilor de viata la copii si adolescenti

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 26-28 martie, Asociatia Salvati Copiii Iasi in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Iasi deruleaza, la Iasi, cursul ”Dezvoltarea abilitatilor de viata la copii si adolescenti”, in cadrul proiectului „Schimbari mici, diferente MARI!”, proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Seminarul se adreseaza specialistilor din ONG-urile care desfasoara activitati pentru copii si adolescenti din judetele: Iasi, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani si Bacau, si isi propune sa creasca capacitatea acestora de a dezvolta si implementa programe de abilitati de viata la copii si adolescenti. In plus, seminarul va constitui o oportunitatea pentru specialistii din intreaga regiune a Moldovei, de a forma sau consolida relatii de colaborare. Astfel, va fi creata o retea de profesionisti specializati in dezvoltarea abilitatilor de viata la copii si adolescenti.

Seminarul ”Dezvoltarea abilitatilor de viata la copii si adolescenti” este structurat pe o durata de 3 zile si va avea loc la Hotel Unirea Iasi. Toti participantii care vor urma cursul vor implementa, ulterior, programul de abilitati de viata la cel putin 2 grupe de copii sau adolescenti .

Foto: copilul.ro

     
Tag-uri: Iasi, seminar, copii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii