A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829888.303.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Dalkia va derula probe de etanseitate pentru pregatirea sezonului de incalzire 2014-2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-08-2014, ora 10:11

Iasi: Dalkia va derula probe de etanseitate pentru pregatirea sezonului de incalzire 2014-2015

Articol de Cristian Amariei
In intervalul luni 25 august - marti 30 septembrie, echipele Dalkia vor derula probele de etanseitate ("la rece") la instalatiile interioare de caldura ale blocurilor in vederea pregatirii sezonului de incalzire 2014-2015.

Cu cel mult 3 zile inainte de data programata, agentii comerciali ai Dalkia vor anunta telefonic presedintele si administratorul fiecarei asociatii de proprietari. De asemenea, locatarii vor fi informati prin anunturi afisate la fiecare scara de bloc in ceea ce priveste data la care imobilul respectiv este programat pentru probele „la rece”.
Pentru a evita eventualele incidente neplacute (inundatii, etc), asociatiile care inca deruleaza lucrari la instalatiile interioare de incalzire ale blocurilor trebuie sa anunte in scris reprezentantii Dalkia, data la care estimeaza finalizarea lor, pentru a reprograma aceasta actiune la o data ulterioara, insa nu mai tarziu de 10 octombrie.

Foto: ex-press.ro
     
Tag-uri: iasi, verificari, dalkia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii