ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-07-2015, ora 10:55

Iasi: Curs de vara pentru studenti din 14 tari

Articol de Madalina Irimia
In aceasta vara, in perioada 12 – 21 iulie va avea loc Cursul Academic de Vara “make IT to the Clouds” organizat de Grupul Local BEST Iasi in colaborare cu Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” si companiile Centric si SCC. La acest eveniment vor participa studenti de la universitati tehnice din 14 tari europene.

Scopul acestui eveniment este acela de a oferi studentilor o oportunitate unica de dezvoltare, atat pe plan profesional, prin aprofundarea cunostintelor din domeniul IT, cat si pe plan personal, printr-o serie de activitati extra-curriculare. Timp de 10 zile, 20 de studenti din Europa, dintre care unul roman, vor lua parte atat la cursuri pe tema Cloud Computing, vizite la companii, cat si la diverse activitati sociale si culturale.

Prin intermediul acestor activitati, studentii ajung sa descopere cultura romaneasca, traditiile orasului celor 7 coline, punctele de atractie din regiune, sa interactioneze cu ceilalti studenti si sa lege noi prietenii, toate combinate intr-o maniera care sa imbine utilul cu placutul si sa le largeasca orizonturile. De asemenea, cursantii vor avea ocazia sa descopere cultura tarilor de provenienta a celorlalti participanti, cu prilejul unei activitati denumite “Seara Internationala”.
     
Tag-uri: cursuri, studenti, vara
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii