A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865597.4381.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Constructii ilegale, la un pas de demolare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2014, ora 10:54

Iasi: Constructii ilegale, la un pas de demolare

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe parcursul lunii martie, politistii locali din cadul Serviciului Control Urbanism au continuat verificarile privind respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste amenajarea teritoriului si urbanismul.

In urma controalelor desfasurate, lucratorii institutiei noaste au aplicat 7 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 9.000 lei. Sanctionarea persoanelor s-a impus ca urmare a verificarii a 202 autorizatii de construire. De asemenea, politistii locali au procedat la somarea a peste 261 de persoane ca in cel mai scurt timp sa se prezinte la sediul politiei locale, in vederea prezentarii autorizatiilor pentru constructiile demarate. In perioada de referinta, lucratorii institutiei noastre au solutionat peste 284 de sesizari primite din partea cetatenilor cu privire la amenajarea teritoriului si urbanismul. De exemplu, C.M., domiciliat in zona bulevardului Tudor Vladimirescu, in calitate de proprietar, a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 50/1991, deoarece a demarat lucrari de extindere a unui imobil existent. In plus, a fost somat sa intre in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire daca conditiile urbanistice permit acest lucru, iar in caz contrar aducerea constructiei la forma autorizata”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: capital.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii