A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814898.3902.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Centru de servicii comunitare, inaugurat in zona Moara de Foc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2014, ora 10:03

Iasi: Centru de servicii comunitare, inaugurat in zona Moara de Foc

Articol de Madalina Irimia
Centrul de Servicii Comunitare “Moara de Foc” a fost inaugurat marti, 11 noiembrie, de catre primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita. Proiectul acestui centru este rodul parteneriatului dintre Primaria ieseana si Parohia Sfantul Mina din zona Pacurari si presupune dezvoltarea unor activitati socio – culturale pentru un numar de 300 de beneficiari, persoane singure, persoane varstnice si familii aflate in situatie de risc.

Este un proiect social al Iasului prin care Primaria, impreuna cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei, se apleaca asupra celor care au nevoie de socializare, de ascultare, de liniste sufleteasca. Multumesc inaltpreasfintiei Sale Parinte Mitropolit Teofan pentru ca este tot timpul solidar cu noi in proiectele pe care le initiem. Noua, Primariei si Mitropoliei, nu ne sunt indiferenti oamenii. Trebuie sa fim sensibili nu numai la cei de langa noi, ci la toti cei care ne inconjoara, trebuie sa fim mai uniti, pentru ca niciodata dezbinarea n-a dus la progres si la bunastare”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii