A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834045.9198.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Campania Hai pe net! - editia 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-03-2013, ora 09:01

Iasi: Campania Hai pe net! - editia 2013

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia Educating for an Open Society (EOS) in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) lanseaza campania de incluziune digitala Hai pe NET!, Editia 2013. Evenimentul, organizat la nivel european de Telecentre-Europe, care reprezinta 37 de retele locale de asociatii din 27 de tari din Europa, se deruleaza in perioada 18-24 martie 2013.

InRomania campania isi propune sa aduca online peste 10 mii de romani, in oricare dintre locatiile de tip telecentru din tara, persoane care fie nu au folosit niciodatainternetul, fie nu au utilizat servicii online (ex. cumparaturi/ plati online, cursuri de formare profesionala online, participare in comunitati sociale virtuale etc.).

Temele campaniei din acest an sunt: Cresterea sanselor de angajare a tinerilor; Servicii online pentru cetateni si Imbatranire activa/ Invatare inter-generationala.

La aceasta campanie Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi participa cu o serie de activitati pe diferite teme. Astfel, joi, 21 martie, 2013, incepand cu ora 10,00, la Filiala Biroului Imprumut Carte pentru Copii „Otilia Cazimir” de la Palatul Copiilor se vor desfasura sesiunile: Imblanzirea Web-ului. Carte amuzanta pentru intreaga familie – ghid; Protejarea copiilor pe Internet – Ghid pentru parinti si Ne jucam si invatam: Navigarea pe Internet!, iar in acelasi timp, la sediul bibliotecii din Galeriile „Stefan cel Mare si Sfant”: Dezvoltarea competentelor TIC, utilizare de e-servicii si Zilele carierei TIC pentru elevi si liceeni (specializari si profesii pe care le pot urma).

Vineri, 22 martie 2013, de la ora 10,00 au fost programate urmatoarele activitati: Introducere in utilizarea internetului si dezvoltarea competentelor digitale pentru seniorii bibliotecii si Securitatea pe internet si confidentialitatea datelor. Activitatile vor avea loc la Centrul Multicultural pentru varsta a treia, Filiala „M. Sadoveanu”, cat si la sediul bibliotecii.

La nivel european campania este sustinuta de catre Alianta Get on line Week – un grup format din Accenture, Lyberty Global si Microsoft, iar in Romania de catre centre comunitare, biblioteci, ONG-uri, institutii de invatamant, alte institutii si organizatii implicate in procesul alfabetizarii digitale.

Participa si tu la campania Hai pe NET! 2013. Acceseaza site-ul http://counter.getonlineweek.eu/, selecteaza tara ta, completeaza chestionarul si acorda un vot pentru Romania.

Foto: kissfm.ro

     
Tag-uri: campanie, Internet, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  05.03.2017 04:20

wh0cd322233 generic propecia

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii