A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758639.7179.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Cabinet medical pradat de hoti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-07-2014, ora 10:55

Iasi: Cabinet medical pradat de hoti

Articol de Madalina Irimia

Pe data de 10 iulie, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Iasi, au fost anuntati de catre N. Horia, de 70 ani, din mun. Iasi despre faptul ca, in noaptea de 9 spre 10 iulie, persoane necunoscute, au patruns in sediul unui cabinet medical din mun. Iasi, de unde au furat un monitor si un laptop, prejudiciul cauzat fiind de 3200 lei.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat persoanele banuite de comiterea faptei: G. Petrica, de 41 ani, din mun. Iasi si B. Dumitru, de 42 ani, din com. Comarna. In urma probatoriului administrat, in cauza s-a retinut in sarcina acestora savarsirea infractiunii de furt calificat. Barbatii au fost retinuti pe baza de ordonanta, urmand ca in data de 11.07.2014 sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunere de arestare preventiva. Cele doua persoane au fost introduse in Arestul I.P.J. Iasi”, anunta IPJ Iasi.

Foto: observatordeconstanta.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii