A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816133.9774.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Braconier prins de politisti dupa ce a impuscat un animal salbatic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-06-2014, ora 11:04

Iasi: Braconier prins de politisti dupa ce a impuscat un animal salbatic

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 7 iunie, in jurul orei 23:00, politistii din cadrul Sectiei nr. 6 Politie Rurala Pascani au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-o livada din com. Tatarusi, s-a auzit un foc de arma.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului. I-au cerut braconierului sa opreasca masina insa barbatul a ignorant semnalele politistilor.

In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca respectivul auto a fost condus de G. Vasile, din com. Tatarusi. In urma extinderii verificarilor s-a stabilit faptul ca in noaptea de 07/08.06.2014 G. Vasile, impreuna cu I. Ioan, din com. Tatarusi, s-au deplasat in respectiva livada, unde G.Vasile ar fi vanat si impuscat un tap salbatic cu arma sa de vanatoare. A fost depistat I. Ioan, care a recunoscut participatia la comiterea faptei si a predat politistilor pielea animalului vanat. Ulterior la data de 8 iunie s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului Pascani si G. Vasile, care a recunoscut fapta comisa si a predat arma de vanatoare cu munitia aferenta, precum si permisul de arma. Totodata fata de acesta s-a luat masura ridicarii permisului de conducere auto, pentru neoprirea la semnalul regulamentar al politistilor, conform O.U.G. 195/2002 R. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de braconaj, fapta prev. si ped. de art. 42, alin.1,lit b si k, alin.2, lit. c din Legea 407/2006, iar cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor comiterii faptei”, anunta IPJ Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: braconier, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii