A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816139.7467.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Batrana accidentata pe trecerea de pietoni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-04-2016, ora 16:04

Iasi: Batrana accidentata pe trecerea de pietoni

Articol de Madalina Irimia
Pe 13 aprilie, in jurul orei 10.00, politistii Serviciului Rutier Iasi au fost sesizati prin 112, despre faptul ca pe strada Cerna din Iasi s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului de politistii rutieri, a rezultat faptul ca un barbat de 74 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe strada Cerna dinspre bld. Alexandru cel Bun catre soseaua Galata, ar fi surprins si accidentat pe trecerea pentru pietoni semnalizata cu indicator si marcaj rutier o femeie de 59 ani, din Iasi, care ar fi fost angajata regulamentar in traversarea strazii.

In urma accidentului rutier a rezultat ranirea usoara a femeii, care a fost transportata la spital pentru acordare de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto si victima au fost testati alcoolscopic, stabilindu-se ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii