A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829587.1669.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Axa Sud – trotuare asfaltate pe pasajul Nicolina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-09-2015, ora 09:11

Iasi: Axa Sud – trotuare asfaltate pe pasajul Nicolina

Articol de Cristian Amariei
In aceasta perioada, constructorii au ca prioritate asfaltarea trotuarelor de pe pasajul Nicolina. Operatiunea s-a desfasurat joi si continua vineri. De asemenea, in aceeasi perioada va fi amenajata si pista de biciclisti de pe acest traseu.

Pe de alta parte, se lucreaza in aceasta perioada la amenajarea trotuarelor de pe podul peste paraul Nicolina. Muncitorii au demontat parapetul podului pentru consolidarea structurii prin turnarea betonului armat si au amenajat canalizatii in care sa fie montate retelele de telecomunicatii care traverseaza podul. Finalizarea completa a trotuarelor de pe pod, inclusiv asfaltarea intervalului pietonal, este planificata pe 16 septembrie. in cadrul proiectului european a fost realizat saptamana trecuta si premarcajul pentru delimitarea benzilor de circulatie pe traseul soselei Nicolina.

Asfaltare linii de tramvai

Vineri, 11 septembrie va fi asfaltata si zona liniilor de tramvai de pe pod
Lucrari importante sunt pregatite si in zona sensului giratoriu din Podu Ros. in seara zilei de vineri, 11 septembrie este programata asfaltarea zonei liniilor de tramvai de pe podul peste raul Bahlui. in intersectia Podu Ros, pe parcursul ultimei saptamani au fost inlocuite partial bordurile sensului giratoriu si au fost asfaltate benzile de circulatie la nivelul stratului de binder. In etapa urmatoare va fi turnat si stratul de uzura, lucrandu-se pe porttiuni mici pentru a deranja cat mai putin circulatia masinilor. De altfel, pentru fluidizarea traficului in perioada lucrarilor, sensul giratoriu este dirijat in orele de varf de catre agenti de circulatie.
     
Tag-uri: iasi, asfaltare, nicolina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii