A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834269.072.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Autocar implicat intr-un accident grav. O persoana a fost internata la Spitalul de Urgente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-01-2015, ora 07:52

Iasi: Autocar implicat intr-un accident grav. O persoana a fost internata la Spitalul de Urgente

Articol de Cristian Amariei
Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a facut o victima la Iasi. soferul unui autocar care venea de la Vaslui, a patruns pe contrasens la intrarea in municipiul Iasi si a lovit in plin un autoturism. in urma impactului, masina care circula regulamentar a fost aruncata de pe sosea, iar soferul a ramas incarcerat.

Accidentul a avut loc vineri dimineata pe Drumul National 24, la intrarea in municipiul Iasi. soferul unui autocar in care se aflau 12 calatori a intrat cu viteza in curba si a lovit in plin un autoturism. Din fericire, nicio persoana din autocar nu a fost ranita. Pasagerii au povestit ce au apucat sa vada inainte de producerea accidentului:

“Eram in spate. Deodatata am vazut ca ne lasam pe spate si atat.”

Nu a adaptat viteza si a intrat pe contrasens. A franat. Normal ca ne-am speriat.”

Noi am fost in asta. Noi am vazut cand l-a lovit pe ala. ala a fost nevinovat. Viteza nu a fost mare.”

S-a auzit o bubuitura.”

In urma impactului, masina care circula regulamentar a fost aruncata in afara drumului, iar soferul a ramas captiv intre fiare. Pompierii militari au ajuns imediat la locul accidentului.

“S-a intervenit pentru o persoana blocata in autoturismul Clio, a fost descarcerata in stare de inconstienta si a fost prelauta de echipajul SAJ,” a explicat Cozmin Tudor, ISU Iasi.

Mihai Soric de la Politia Rutiera Iasi: “Din primele cercetari, se pare ca soferul unui autocar, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, o curba deosebit de periculoasa la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de mers.”

Cele 12 persoane care se aflau in autocar au fost preluate de un alt mijloc de transport. soferul masinii avariate a fost internat la Spitalul de Urgente sfintul spiridon cu multiple fracturi, iar soferul autocarului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii