A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719810893.1399.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Asteptare prelungita in statii. Autobuzele care au inlocuit tramvaiele ajung si la intervale de 30 de minute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-11-2014, ora 10:33

Iasi: Asteptare prelungita in statii. Autobuzele care au inlocuit tramvaiele ajung si la intervale de 30 de minute

Articol de Madalina Irimia
Iesenii care folosesc mijloacelede transport in comun stau zeci de minute in statii pana ce vine un autobuz iar la orele de varf se da o batalie adevarata chiar si pentru un loc in picioare. Pentru ca sinele de tramvai au intrat in reparatie pana anul viitor, transportul in comun pe rutele importante se va face cu autobuzele. Calatorii se plang insa ca nu sunt suficiente si ca nu exista un orar bine pus la punct.

Cele mai aglomerate trasee sunt cele care duc spre campusurile universitare din Iasi. Pana la finalizarea reparatiilor la sinele de tramvai, iesenii care vin din zonele Metalurgie, Baza Trei sau Nicolina, catre centru, au la dispozitie doar autobuze.

"Vin foarte greu, la un sfert de ora, jumatate de ora, cel putin astea de pe Copou. E ingrozitor, noi, care facem naveta in Copou, de obicei e foarte aglomerat, stam ca niste sardine."

"Daca ar rula mai des in perioada in care incep orele de curs ar fi mai ok pentru ca sunt o gramada de studenti care se inghesuie."

"Astept 10-15 minute, dupa care vin trei, patru autobuze la rand, eu frecvent patesc lucrul asta aici."

Autoritatile locale recunosc faptul ca sunt la curent cu disconfortul pe care trebuie sa il suporte calatorii, dar nu au solutii deocamdata.

"Transportul Public din Municipiul Iasi este o problema pe care trebuie sa incercam s-o rezolvam punctual de la o etapa la alta, dar are nevoie de foarte multe investitii, sunt in continuare adeptul ideii de a face transportul ecologic si ma refer cel cu tramvaiul de asta am montat si montam in continuare liniile," a declarat Gheorghe Nichita, primarul Iasiului.

RATP scoate zilnic la strada 72 de autobuze, 20 de tramvaie si 17 microbuze.

Sursa: digi24.ro
Foto: iasi4u.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii