ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-03-2014, ora 08:02

Iasi: Apa potabila va fi optita luni pe strazile Gr. Ureche si Sf. Lazar

Articol de Alexandra Stefanescu

In scopul efectuarii unor legaturi la bransamentele din reteaua noua de apa potabila realizata in strada Grigore Ureche, luni 24 martie, in intervalul orar estimat 09.00 – 18.00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre utilizatorii din strazile Grigore Ureche si Sf. Lazar (partial, respectiv blocurile K1-K7, J1-J2, F1-F4 si I1-I4).

Lucrarile se vor desfasura in carosabil, cu restrictie partiala pe un sens de circulatie in zona de interventie. Noua retea a fost realizata in cadrul Contractului de Lucrari nr. 6, „Modernizarea retelei de alimentare cu apa in orasul Iasi (inclusiv a conductelor de azbociment)”, cu fonduri de la Uniunea Europeana. Lucrarile au fost in valoare de 27.384.353,46 lei si au presupus modernizarea retelei de alimentare cu apa (inclusiv inlocuirea conductelor de azbociment) pe o lungime de 25,7 km si extinderea retelei de alimentare cu apa pe o lungime de 5,9 km, folosind conducte din fonta ductila. Un alt obiectiv al contractului l-a reprezentat reabilitarea si executia a 757 bransamente, inclusiv montarea contoarelor de apa aferente.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi roaga consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere si isi cere scuze pentru disconfortul creat. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969”, anunta Apavital.

     
Tag-uri: sistare, apa, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii