A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829179.2389.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Ancheta la Pediatrie. Parintii au fost anuntati de moartea copilului lor dupa 5 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-08-2014, ora 13:52

Iasi: Ancheta la Pediatrie. Parintii au fost anuntati de moartea copilului lor dupa 5 zile

Articol de Cristian Amariei

Ancheta la spitalul de pediatrie Sfanta Maria din Iasi. Managerul unitatii vrea sa afle cineeste vinovat de faptul ca moartea unui bebelus a fost anuntata familiei abia dupa cinci zile.

Baietelul a fost transferat la inceputul lunii de la maternitatea Cuza Voda din Iasi la Spitalul de Pediatrie. Pentru ca avea probleme cardiace severe, medicii nu au reusit sa salveze viata bebelusului. Micutul a murit sambata la spitalul de pediatrie, iar parintii au fost instiintati abia miercuri seara. Conducerea spitalului spune ca a fost nevoie de numeroase demersuri pentru a afla numarul de telefon al parintilor care locuiesc in judetul Vaslui.

Radu Terinte, managerul Spitalui de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi: "A fost cautat numarul de telefon care a fost gasit intr-o foaie mai veche de pe la maternitatea Cuza Voda. Deci el a venit neinsotit de numar de telefon de contact, aici trebuie sa stabilim si noi unde si cine se face vinovat pentru ca nu a existat acest numar de contact."

Sursa: digi24.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii