ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2014, ora 14:47

Iasi: Amenzi de peste 80.000 de lei pentru soferii vitezomani

Articol de Alexandra Stefanescu

In cursul zilei de 7 aprilie, politistii din cadrul Serviciului Rutier, cu sprijinul politistilor de ordine publica si a politistilor de frontiera, au actionat pe raza judetului, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, in special pe linia depistarii si sanctionarii soferilor care incalca regimul legal de viteza sau nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept, ocazie cu care au fost aplicate 314 sanctiuni contraventionale, in valoare de 80.430 lei.

Politistii au aplicat 110 sanctiuni soferilor care nu au respectat regimul legal de viteza si au retinut 43 de premise de conducere , respectiv 3 certificate de inmatriculare.

Soferul unui auto, B. Dumitru, de 27 ani, conducea un auto pe DN 28 (DE 583), dinspre Targu Frumos spre Podu Iloaiei, fiind inregistrat de aparatul radar, in localitatea Letcani, cu viteza de 108 km/h, in zona cu limitare de viteza la 50 km/h. Barbatul nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de politie, a fost urmarit in trafic, fiind oprit in zona localitatii Cogeasca. Cel in cauza fost sanctionat contraventional cu 17 puncte amenda si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

Foto: pressalert.ro

     
Tag-uri: amenzi, soferi, viteza, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii