A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720181443.4932.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Amenzi de peste 16.000 de lei pentru neacordarea de prioritate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-09-2014, ora 10:53

Iasi: Amenzi de peste 16.000 de lei pentru neacordarea de prioritate

Articol de Ana-Maria Onofrei

Pe data de 2 septembrie, politistii Biroului Rutier Iasi au organizat o actiune pe raza municipiului Iasi pentru prevenirea si combaterea evenimentelor rutiere, cresterea gradului de siguranta rutiera, precum si pentru depistarea si sanctionarea soferilor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor aflati regulamentar in traversarea partii carosabile.

„I. Marius, de 34 de ani, din mun. Iasi, a condus un moped pe bulevardul Nicolae Iorga, iar la trecerea de pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unor pietoni angajati regulamentar in traversarea strazii. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 360 lei si s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 30 de zile.”, informeaza IPJ Iasi.

Politistii au aplicat 89 sanctiuni contraventionale, in valoare de 16.200 lei. De asemenea, au fost retinute in vederea suspendarii 6 permise de conducere si retrase 4 certificate de inmatriculare.

Foto: ziarulpenet.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii