ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2015, ora 08:45

Iasi: Amenzi de peste 11.000 de lei aplicate calatorilor care circula in mod fraudulos cu trenul

Articol de Cristian Amariei
In perioada 17 – 18 februarie, la nivelul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Iasi a fost organizata o actiune cu efective marite impreuna cu organe de control din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Iasi, pentru combaterea calatoriei frauduloase mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica in statiile de cale ferata si trenurile de calatori.

Au fost efectuate patrulari in 221 de trenuri de calatori, identificati 257 de calatori fraudulosi, valoarea taxelor si supratexelor aplicate – 2419 lei, 14 cersetori si 3 vanzatori ambulanti identificati.

Au fost aplicate 97 de sanctiuni contraventionale in valoare de 11.525 lei.

Potrivit IPJ Iasi, „La data de 17 februarie, au fost depistate H. Mirela, de 35 de ani si L. Daniela, de 24 de ani, din Roman, judetul Neamt care transportau fara acte de provenienta a marfii martisoare, brose, casete specifice zilei martisorului, despre care au declarat ca le-au cumparat din bazarul municipiului Suceava, in scop de revanzare. S-a luat masura sanctionarii contraventionale conform Legii nr. 12/1990 iar bunurile gasite asupra lor au fost ridicate in vederea confiscarii.”

Foto: cfr.stpf.net
     
Tag-uri: iasi, politie, amenzi, calatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Oli,  20.02.2015 09:04

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:radu_olimpia@yahoo.com 

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii