ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-03-2014, ora 08:08

Iasi: Amenzi de pana la 20.000 lei pentru comertul ilegal cu miei

Articol de Alexandra Stefanescu

Avand in vedere apropierea Sarbatorilor Pascale si faptul ca in perioada urmatoare in pietele din municipiul Iasi se vor comercializa mieii, politistii locali vor actiona pentru asigurarea unor activitati comerciale cu respectarea prevederilor legale.

“Amintim persoanelor care doresc sa comercializeze miei, documentele pe care trebuie sa le detine la punctele de desfacere: certificat de producator, fisa de sanatate animala eliberata de catre medicul veterinar, certificat de abatorizare, certificat sanitar veterinar necesar transportului si adeverinta de la medicul de familie”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Comertul cu miei, pe raza municipiului Iasi, se va desfasura doar in punctele stabilite de catre Directia Sanitar Veterinara si S.C. Ecopiata S.A. cu respectarea prevederilor legale.

Precizam faptul ca persoanele fizice si juridice, care nu se vor conforma, risca sanctiuni contraventionale cu valori cuprinse inte 500 si 20.000 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari servicii ilicite. In plus, ca masura complementara, produsele care au facut obiectul contraventiei vor fi ridicate in vederea confiscarii conform actului normativ mentionat.

Foto: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: amenzi, miei, piete, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii