A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813447.1942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Aglomeratie la buletine inaintea alegerilor. Numarul cartilor de identitate eliberate s-a dublat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-11-2014, ora 10:09

Iasi: Aglomeratie la buletine inaintea alegerilor. Numarul cartilor de identitate eliberate s-a dublat

Articol de Madalina Irimia
Aglomeratie la Directia de Evidenta a Persoanelor din Iasi unde mii de oameni incearca sa obtina carti de identitate, pana la alegeri. Numarul documentelor eliberate s-a dublat fata de zilele obisnuite.

Angajatii Directiei de Evidenta a Persoanelor Iasi lucreaza in ritm alert in aceste zile. Daca in mod normal, cartile de identitate erau eliberate dupa 30 de zile de la inregistrarea cererii, acum actele sunt gata in regim de urgenta.

”Daca nu era, probabil, cu alegerile mai trebuia sa mai fi asteptat cateva zile. Un moment fericit pentru mine ca l-am luat cu cateva zile mai devreme,” a spus un iesean.

L-am depus pe 21 august si l-am scos acum pentru votare. Mergem la vot.”

”L-am depus pe data de 7 si trebuia sa vin pe 7, dar am venit mai devreme pentru ca duminica am nevoie de el pentru votare.

Daca in mod normal se elibereaza aproximativ 300 de carti de identitate pe zi, acum, numarul a ajuns la 600.

Merge repede. Speram ca in jumatate de ora sa terminam. Nu e neaparat pentru alegeri. imi trebuie acel act. Oriunde te duci, iti trebuie buletinul,” a explicata o persoana aflata la rand.

Am depasit cu mult estimarile noastre. Pana in acest moment fiind in lucru, numarul total de carti solicitate aproape 9.000. Fiind eliberate pana in acest moment aproape 7.000,” a explicat Renata Marin, sefa Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Iasi.

Reprezentantii Directiei de Evidenta a Persoanelor se asteapta ca numarul cartilor de identitate eliberate de la 1 octombrie pana la alegeri sa depaseasca 10.000. Pentru ca toti solicitantii sa primeasca documentele in timp util, institutia are un program special pentru public. Sambata, 1 noiembrie, se lucreaza intre orele 8:00 si 16:00, iar duminica de la ora 8:00 si pana la ora 21:00.

Sursa: digi24.ro
Foto: iuliusmall.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii