ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-09-2014, ora 12:14

Iasi: Actiunea BLOCADA 3 continua. Politistii au aplicat amenzi de sute de mii de lei

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cadrul activitatilor desfasurate in perioada 5-6 septembrie, in judetul Iasi, 367 de unitati comerciale au fost controlate de politisti, care au instituit 59 de filtre rutiere. Acesta activitati s-au soldat cu constatarea a 33 infractiuni, dintre care 20 in flagrant. Dintre acestea, 6 au fost infractiuni de natura judiciara, 21 de natura economico-financiara, 3 la regimul circulatiei, 3 la regimul armelor si munitiilor. 30 de persoane sunt banuite de comiterea acestor ilegalitati, doua fiind retinute.

Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 1014 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 532.288 de lei.
confiscate 6.300 de tigarete, 3 de arme neletale. Valoarea bunurilor confiscate se ridica la 52.514 de lei.

La data de 6 septembrie, politistii de la fraude l-au depistat, in cadrul unei actiuni, pe M. Sorin, de 30 ani, din municipiul Iasi, care comercializa in zona Galata 1120 de tigarete de provenienta straina. Pe numele lui a fost intocmit un dosar penal pentru contrabanda.

La aceeasi data, politistii rutieri, au depistat pe DN 24, in localitatea Poieni, soferul unui auto, care circula cu viteza de 110 km pe ora, limita maxima admisa pe acel sector de drum, fiind de 50 km pe ora. Acesta a fost sanctionat cu 9 puncte amenda si suspendarea dreptului de a conduce auto pentru 90 zile.” informeaza IPJ Iasi.

Politistii au intervenit si au aplicat 117 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, 133 de sanctiuni privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si 702 ca urmare a incalcarii normelor privind circulatia pe drumurile publice.

Totodata, urmare a celor 59 de filtre rutiere, au fost retinute 60 de permise de conducere, retrase 10 certificate de inmatriculare.

Foto: qmagazine.ro

     
Tag-uri: iasi, BLOCADA 3, sanctiuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii